آشنایی با انواع دوربین مدار بسته خدمت از ما | lgcctv

دوربین های اسپید دام به دلیل تعبیه شدن موتور روی آنها از قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین های مداربسته برخوردارند. دوربین مداربسته بولت بیشتر برای مکان‌های صنعتی و محیط های بیرونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دوربین‌ها اکثرا ضد آب بوده و دارای دید در شب قوی‌تری نسبت به دوربین‌های دام می‌باشند. IP یکی از انواع دوربین‌های مداربسته است که ارتباطات با آن از طریق کابل شبکه یا WIFI (وای فای) صورت می‌گیرد.

انواع دوربین مدار بسته از لحاظ نوع ضبط تصاویر

برای خرید دوربین‌های مداربسته در ابتدا باید طراحی مناسبی را برای جانمایی دوربین‌ها در نظر داشته باشید. در صورت کمی نور از دوربین‌های مناسب نور کم و در محیط‌های بیرونی باید از دوربین‌هایی مقاوم با زوم بالا استفاده کرد. دوربین‌های دارای تکنولوژی دیجیتال قیمت بسیار بالاتری از دوربین‌های نوع آنالوگ دارند. هرچه تکنولوژی و قابلیت های دوربین مدار بسته بالاتر باشد طبعاً هزینه بالاتری باید برای این تهیه آن پرداخت شود. دوربین مداربسته کوچک در مکان هایی به کار گرفته می شود که نیاز است دوربین قابل دیدن نباشد و نتوان تشخیص داد که در محیط سیستم امنیتی وجود دارد. البته باید توجه داشت که نصب دوربین مداربسته کوچک و مخفی احتیاج به تهیه مجوز دارد.

سوالات متداول در انواع دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته به عنوان یکی از مهم ترین عناصر در برقراری نظم و امنیت شناخته می شوند. آشنایی با انواع دوربین مداربسته به ما کمک می کند تا با توجه به مکان و نیاز خود بهترین دوربین مداربسته را انتخاب کنیم. به طور مثال بهترین دوربین مداربسته برای منزل می تواند با یک دوربین مداربسته برای کاربری صنعتی متفاوت باشد. در این مقاله قصد داریم تا انواع دوربین مداربسته از نظر شکل ظاهری، تکنولوژی، کیفیت تصویر وقیمت را مورد بررسی قرار دهیم. زندگی بدون امنیت معنی ندارد، امروزه صیانت از حریم منازل مسکونی مهم ترین امر حفظ امنیت و آرامش ساکنان و اهالی یک مجتمع می باشد.

http://celebsmag.ir

بهترین و رایج ترین نوع کابل در بین نصاب های دوربین مداربسته، کابل کواکسیال RG59 است که در متراژ 150 و 300 متری در بازار موجود است. این کابل قادر است تا برق و تصویر را منتقل کند و ضمن ماندگاری و دوام بالا برای دوربین های HD ،HDTVI ، HDCVI و AHD مناسب است. انتخاب کابل دوربین مداربسته چندان ساده نیست و نیاز است تا بر اساس نوع دوربین یا مساحت محیط و با مشاوره کارشناسان انتخاب درستی صورت گیرد.

  • در سیستم های مداربسته آنجا که نیاز به کابل ارتباطی است دوربین های تحت شبکه می توانند با ارتباطات سری و شبکه ای از افزایش تعداد سیم جلوگیری کنند.
  • با توجه به کد گذاری که در دوربین های تحت شبکه انجام می شود امنیت تصاویر دریافتی توسط این دوربین ها بسیار بیشتر از دوربین های آنالوگ می باشد.
  • به گونه ای که در طراحی خانه، ساختمان و شهرهای اسمارت کارایی دارند.
  • بی ان سی ها در زمینه های متفاوتی از جمله تجهیزات رادیویی،تلویزیونی،تجهیزات آزامایشگاهی، سیگنال های ویدیویی و همچنین برخی شبکه های کامپیوتری بکار برده می شوند.
  • دوربین PTZ یا همان Speed Dome دارای قابلیت چرخش 360 درجه ای، دوران 180 درجه ای، و بزرگنمایی تا 10 برابر حد معمول می باشد.
  • دوربین های مداربسته در کاربری و محیط های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

در معرفی مجله خبری دوربین مداربسته ال جی دوربین های مدار بسته، یکی دیگر از آن ها مدل تحت شبکه یا IP است. این دوربین‌ها فیلم‌ها را به صورت زنده و اینترنتی برای مالک به اشتراک می‌گذارند. تصاویر ارسالی در هر نقطه از جهان که دسترسی به اینترنت داشته باشید برای شما ارسال می شود. همچنین میتوانید فیلم ها را بر روی نرم‌افزار ذخیره کنید و بعدا آن ها را بررسی نمایید.

معرفی انواع دوربین های مدار بسته