انواع دوربین های مداربسته

در موضوع دوربین مداربسته شرح کاملی در مطالب آموزشی سایت جمع آوری شده که از این لینک می توانیید مشاهده نمایید. در حال حاضر دوربین هایی تا رزولوشن 4K در این تکنولوژی پشتیبانی می شود. از جمله محاسن HDTVI تصاویر بسیار با کیفیت در بستر دوربین های آنالوگ می باشد. دوربین های ترمال (Thermal) یا حرارتی همانطور که از نامشان پیداست، گرمای اشیاء موجود در محیط را تشخیص داده و هر دما را با رنگ خاصی نمایش میدهند. این دوربین ها بیشتر برای نصب در زیر سقف طراحی شده و در اشکال فانتزی و متفاوتی در بازار موجود است. این دوربین ها نیز همانند دوربین های HDCVI نسبت به دوربین های AHD گرانتر هستند ولی با رعایت استاندارد های تصویر توانسته است خود را بین محبوب ترین برند های دوربین مداربسته قرار دهد. دوربین های مداربسته AHD نیز انواع مختلفی دارند و حداکثر از رزولوشن 5 مگاپیکسل پشتیبانی کرده و بزرگترین حسن دوربین های AHD این است که با بستر آنالوگ قادرند تصاویر خیره کننده ای از محیط دریافت نمایند. این تکنولوژی در بین انواع تکنولوژی های دوربین مداربسته از قیمت پایین تری برخوردار است.

این دوربین ها نسبت به دوربین های AHD از لحاظ قیمت گران تر هستند ولی این دسته از دوربین های HD CVI و برند داهوا در گروه بهترین برند های دوربین مداربسته قرار دارد. درواقع دوربین های AHD همان دوربین های انالوگ می باشند که تصاویر HD ارائه می دهند. و در سایت آیس پلاس انواع دوربین های مداربسته انالوگ بصورت پک های اقتصادی توزیع می شوند. که بیشتر در اماکن حساس و یا بزرگ استفاده می گردد. و با نام AHD یا ANALOG HD شناخته می شوند. برای اطلاعات بیشتر درباره انواع دوربین های مداربسته AHD ویژگی ها و قیمت این محصولات دسته بندی دوربین های AHD وبسایت آیس پلاس مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات و قیمت این محصولات به این لینک مراجعه کنید. اگر برای خرید دوربین های مداربسته به مشاوره نیاز دارید کافیست مطالب این صفحه را مطالعه کنید. امیدواریم مطالب مورد نیاز خود را در زمینه انواع دوربین های مداربسته از این نوشته استخراج کرده باشید و توانسته باشیم موضوع مطلب یعنی” انواع دوربین های مداربسته ” را به تفصیل بیان کنیم. در واقع دوربین دام به معنی دوربین گنبدی شکل بوده و عنوان دوربین های سقفی نیز درباره آنها بکار می رود.

تقریبا در حال حاضر استفاده از این تکنولوژی منسوخ شده و از دیگر تکنولوژی ها استفاده می گردد. بهعنوان مثال در اماکنی که فضای کافی برای نصب دوربین مداربسته با اندازه معمولی وجود ندارد، از دوربین PinHole یا مینیاتوری استفاده میشود. دوربین های اسپید دام به دلیل تعبیه شدن موتور روی آنها از قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین های مداربسته برخوردارند. این تکنولوژی که نسل جایگزین دوربین های انالوگ می باشد توانسته است خیلی از محدودیت های دوربین های مداربسته آنالوگ را حذف کند و تصاویر مگاپیکسلی را بر روی بستر کواکسال منتقل کند. اینکه چگونه تصاویر با حداقل کابل ارتباطی و با بالاترین کیفیت ممکن به مرکز نظارتی منتقل شود تنها از سیستم های تحت بستر شبکه بر می آید. دوربین های مدار بسته FishEye یا چشم ماهی زاویه دید بالایی داشته و برای نظارت بر محیطهای وسیع بهکار میروند. تکنولوژی ابتدایی از دوربین های مداربسته است، که تصاویر را به صورت خطی و یا تی وی لاینی به نمایش مجله خبری lgcctv در می آورد. حسن دیگر این دوربین ها قیمت ارزان آنها می باشد. دوربین های چرخشی یا speed dome و یا ptz به کلیه دوربین های مداربسته گفته می شود که قابلیت چرخش دوربین در جای خود بوسیله کنترل کننده یا اتوماتیک فراهم شده باشد.

از اینرو فرد می تواند با استفاده از قابلیت ptz سیستم های مداربسته ، دوربین را به هر جهت که می خواهد بچرخاند و در هر جا که می خواهد زوم کند. از این دوربین ها بیشتر در مواقعی استفاده می شود که نیاز است که فرد تصاویر دوربین مداربسته را همزمان نظارت کند. به همین دلیل است که شرکت های جهان تمام تلاش خود را بر ارتباطات بیسیم متمرکز می کنند. همچنین دوربین ها را بر اساس شکل ظاهری می توان در گروه های بولت، دام و اسپید دام قرار داد که هر کدام شرایط استفاده خاص خود را دارند. کاربرد دوربین های مداربسته ip آنجا نمود روشنی پیدا می کند که در پروژه های بزرگ بهینه سازی سیستم یک امتیاز محسوب می شود. در این نوع دوربین های مدار بسته معمولاً اجسام گرم بهترتیب با رنگهای قرمز، نارنجی و زرد، و اجسام سردتر بهترتیب با رنگهای سبز، بنفش و آبی نمایش داده میشوند. دوربین های مدار بسته از نوع آی پی در بستر شبکه به NVR و یا سرور متصل میگردد. صرف نظر از قابلیت دید در شب و یا نوع لنز یا نوع امواج به کلیه دوربین های سقفی گنبدی شکل دوربین دام گفته می شود. انواع دوربین های مداربسته از لحاظ تکنولوژی انتقال تصویر به دسته های چون وایرلس ، آنالوگ ، HD و IP یا تحت شبکه تقسیم بندی می شوند.