می توان گفت کار خاتم نقشه های هندسی تشکیل شده از مثلثهای متساوی الاضلاع است که از عاج ، استخوان ، چوب و مفتول برنج ساخته شده و معمولا به ضخامت دو میلیمتر در سطح اشیاء چسبانده می شوند . اگر تا به حال یک نوشیدنی اسپرسویی میل کرده اید که خیلی سریع کشیده می شود و دهان شما فوراً چروکیده می شود، این یک کم مصرف است و اگر قبلاً هرگز آن را تجربه نکرده اید – اول از همه، خوش شانس هستید – ارزش آشنایی با طعم را دارد. به عنوان مثال، کم استخراج به دلیل آب بسیار کم طعم متفاوتی با کم استخراج به دلیل آسیاب بسیار درشت دارد. این گلدان بسیار مناسب گلهای کاکتوس است. یک اسیدیته بسیار شدید که واکنش فیزیولوژیکی فوری ایجاد می کند مانند زمانی که لیموهای بسیار اسیدی می خوریم. همه ما در مورد قهوه ای “با اسیدیته آبدار”، “اسیدیتی مانند سیب سبز” یا از “اسیدیتی تند و ترش” صحبت می کنیم.
در قهوه، ما از “ترش” به عنوان چیزی نامطلوب صحبت می کنیم. آشنایی با ابزار و خدماتی که در زمان چاپ و پس از آن ارائه میشوند، به شما کمک میکند تا تصمیم بهتری اخذ نمایید و در نهایت، محصول بهتری داشته باشید. مهمتر از همه، قهوه ای است که به خوبی آماده شده باشد، قهوه ای با تعادل بین ویژگی های اصلی آن مانند عطر، اسیدیته، شیرینی، وزن در دهان و باقیمانده آن. اسیدیته، اگرچه می تواند خوب یا بد باشد، اما بیشتر یک دسته از طعم ها است. طعم باقیمانده یا پسطعم نیز اگر طولانی و دلپذیر باشد، نشانگر خوبی برای آمادهسازی خوب است. یک قهوه خوب آماده شده و با توجه به پارامترهای تعیین شده توسط صنعت قهوه بین 18 تا 22 درصد باید شیرین، خامه ای و با تعریف خوبی از ویژگی ها و طعم های میوه ای آن باشد. در واقع، اغلب آن چیزی است که ما در قهوه تخصصی بیشترین جایزه را داریم.
مطمئن شوید که هر بار یک چیز را تغییر دهید و ببینید چه تاثیری بر نوشیدنی شما دارد. هر بار یک متغیر را تغییر دهید، سپس ببینید چه تاثیری بر دمنوش نهایی شما دارد. در صورتی که در چوب پنبه های طبیعی نمیتوان چند بار از آنها استفاده کرد و عملا یکبار مصرف میباشند. اگر در خانه، برای کار پشت کافه بار یا فنجان قهوه دم میکنید، و طعم قهوهتان را همانطور که در بالا توضیح داده شد، پیدا کردید، احتمالاً استخراج نشده است. دفعه بعد که در حال و هوای یک اسپرسو هستید، آن را شماره گیری کنید تا حدود 15 تا 18 ثانیه طول بکشد (همه پارامترهای دیگر را یکسان نگه دارید) آن را بچشید و متوجه خواهید شد که نت اصلی آن فقط اسید خالص است. ما این را برای تمرکز یک بحث دیگر به طور کامل ذخیره خواهیم کرد، اما شایان ذکر است که هر تکرار قهوه کم استخراج شده کمی متفاوت از سایرین است.