در این نوع سیستم، NVR را می توان در هر نقطه از شبکه قرار داد و دوربین ها داده های خود را از طریق سوئیچ ها و زیرساخت شبکه ارسال می کنند. هر دوربین به یک آدرس IP منحصر به فرد در شبکه محلی نیاز دارد، که می تواند برای هرکسی که با شبکه های کامپیوتری آشنا نیست، کاری دلهره آور باشد. برای کسانی که مایل به یادگیری و جستجوی اطلاعات بیشتر در مورد سیستم های دوربین شبکه هستند، راهنمای مفصل ما در مورد نحوه راه اندازی یک سیستم دوربین امنیتی در شبکه در دسترس است.
اگر میخواهید در شب از چهرهها یا جزئیات دقیق در فاصله بیش از 60 فوتی دوربین عکاسی کنید، یک دوربین زوم موتوری یا PTZ را در نظر بگیرید که بیش از 200 فوت دید در شب ارائه میدهد.
مشاهده از راه دور
سیستم های دوربین PoE همچنین می توانند از طریق یک شبکه محلی با سوئیچ های PoE خارجی کار کنند. این راهاندازی چالشبرانگیزتر است زیرا هر دوربین به پیکربندی نیاز دارد و پلاگین و پخش نمیشود.
سخت افزار کامپیوتر داخلی دوربین های PoE همچنین به این معنی است که آنها ویژگی های بیشتری نسبت به دوربین های کواکسیال ارائه می دهند. این سختافزار قدرت پردازشی را برای ویژگیهایی مانند Smart Detection فراهم میکند که از فناوری هوش مصنوعی برای شناسایی اشیاء در زمان واقعی هنگام ضبط ویدیو استفاده میکند. از دیگر قابلیت ها می توان به صدای دو طرفه، پخش زنده، تشخیص خودرو و شخص، تشخیص چهره و غیره اشاره کرد. علاوه بر این، برخی از دوربینهای IP دارای اسلاتهای کارت microSD برای استفاده مستقل یا ذخیرهسازی داخلی در صورت سرقت NVR هستند.
چه ویژگی هایی را باید در یک سیستم دوربین امنیتی PoE در نظر بگیرید؟
برای بسیاری از افراد، این رزولوشنها و رتبهبندیهای MP ممکن است معنای زیادی نداشته باشند، بنابراین توضیح این که هر رزولوشن چقدر جزئیات چهره را میتواند ثبت کند مفید است. پیشنهاد می کنیم رزولوشن های مختلف را در سیستم خود بگنجانید تا نیازهای مختلف را برآورده کنید. دوربینهای 8 مگاپیکسلی 4K را انتخاب کنید، جایی که باید چهرهها را تا فاصله 50 یا 70 فوتی تشخیص دهید. برای مناطقی که تشخیص چهره با جزئیات از اهمیت کمتری برخوردار است، رزولوشن های پایین تر مانند 2MP 1080P یا 4MP 2K کافی است. میتوانید در راهنمای خرید دوربین امنیتی ما درباره تفاوتهای بین وضوح و ویژگیهای دوربین اطلاعات بیشتری کسب کنید.
قابلیت دید در شب
ارتباط با Don از طریق: ایمیل | یوتیوب
دوربینهای IP (پروتکل اینترنت) از کابلها و پروتکلهای شبکه کامپیوتری برای انتقال ویدئو به صورت دیجیتال به NVR (ضبطکنندههای ویدئوی شبکه)، رایانهها یا گوشیهای هوشمند استفاده میکنند. برخلاف دوربین های آنالوگ، دوربین های IP می توانند به طور مستقل بدون ضبط کننده برای ضبط مستقل عمل کنند. با وجود اصطلاح “IP”، آنها برای عملکرد به اتصال اینترنت نیاز ندارند. اتصال به اینترنت فقط برای مشاهده خارج از سایت مورد نیاز است. هم دوربین های PoE و هم سیستم های دوربین امنیتی WiFi در دسته دوربین های IP قرار می گیرند.
سیستم های دوربین PoE
در یک سیستم plug-and-play، NVR دارای یک سوئیچ PoE داخلی است. دوربین های سازگار مستقیماً به پشت NVR متصل می شوند. یک کابل اترنت یک دوربین را مستقیماً به سوئیچ PoE داخلی NVR متصل می کند. به عنوان مثال، دستگاه های NVR 4 کانالی دارای یک سوئیچ PoE 4 پورت هستند که می تواند به حداکثر چهار دوربین متصل شود. NVRهای 8 کانال، 16 کانال و 32 کانال با سوئیچ های داخلی نیز وجود دارند. این نوع از ضبط کننده های دوربین امنیتی PoE NVR نامیده می شوند.
دوربین های امنیتی در بین صاحبان خانه ها و مشاغل کوچک و بزرگ محبوبیت پیدا می کنند. این روند عمدتاً به دلیل فناوری های نوظهور است که سیستم های نظارتی را مقرون به صرفه تر و کاربر پسندتر می کند. یک فناوری کلیدی در این زمینه، Power over Ethernet (PoE) است که هم برق و هم داده ها را از طریق یک کابل تحویل می دهد. فناوری PoE فرآیند راهاندازی سیستمهای دوربینهای امنیتی حرفهای را ساده میکند و آنها را برای مخاطبان وسیعتری در دسترس قرار میدهد.
دوربین های امنیتی PoE چیست؟
در یک سیستم PoE، دوربین قبل از ارسال ویدیو به NVR برای ضبط یا مشاهده از راه دور، آن را رمزگذاری می کند. دو نوع سیستم وجود دارد: plug-and-play و سیستم هایی که روی شبکه های کامپیوتری محلی کار می کنند.
Plug-and-Play
کابلهای اترنت نسبت به کابلهای کواکسیال حجیم و سفتتر هستند و نصب آنها را آسانتر و برای مکانهای چالشبرانگیزتر مناسب میسازد. اگرچه اترنت فقط تا فاصله 328 فوتی کار می کند، می توان از توسعه دهنده های PoE برای غلبه بر این محدودیت استفاده کرد. برای سیستمهای مبتنی بر شبکه، سوئیچهای PoE دارای پورتهای uplink هستند که میتوانند زنجیرهای شوند. برعکس، کابلهای کواکسیال را فقط میتوان با استفاده از کوپلرهایی که منجر به از دست دادن سیگنال میشوند یا با اجرای یک کابل جدید و طولانیتر گسترش داد.
ویژگی های پیشرفته
چه مالک کسب و کار، مدیر یا صاحب خانه باشید، مشاهده از راه دور یک ویژگی عالی برای نظارت بر اموال شما است. اگرچه دسترسی از راه دور به طور کلی با سیستم های نظارت مدرن استاندارد است، ملاحظات اساسی برای یک سیستم دوربین PoE با برنامه های مشاهده از راه دور وجود دارد. این موارد شامل هزینههای ماهانه احتمالی، اعلانهای فشاری، راهاندازی آسان از طریق کد QR بدون ارسال پورت پیچیده، و قابلیتهای مشاهده از راه دور با نرمافزار PC یا Mac است. قابل ذکر است که تمامی دوربین ها و سیستم های CCTV Camera World این ویژگی های مشاهده را بدون هزینه اضافی ارائه می دهند!
برای نصب و استفاده از یک سیستم دوربین PoE، تنها به چند جزء نیاز است:
دوربین های PoE
ضبط ویدیوی شبکه (NVR)
کابل های اترنت مانند CAT5e یا CAT6
برای برخی از سیستم ها، یک سوئیچ PoE خارجی اضافی
تلویزیون یا مانیتور برای دیدن خروجی سیستم – مشاهده از راه دور با استفاده از تلفن یا رایانه پس از راه اندازی امکان پذیر است
هنگامی که دوربینهای PoE با یک ضبطکننده ویدیوی شبکه سازگار (NVR) جفت میشوند، یک تجربه «plug-and-play» را ارائه میکنند و تنظیمات یا پیکربندیهای پیچیده را حذف میکنند. این رویکرد کاربر پسند به افراد با تمام توانایی های فنی اجازه می دهد تا دوربین های امنیتی را برای خانه ها یا مشاغل کوچک خود نصب کنند. مشتریان ما با استفاده از فناوری PoE و plug-and-play برای نصب خود، هزاران دلار با دور زدن نیاز به نصاب های حرفه ای دوربین مدار بسته صرفه جویی کرده اند.
دوربین های IP PoE مجهز به پردازنده های کامپیوتری داخلی خود هستند که وظیفه کدگذاری فیلم های ویدئویی را بر عهده دارند. این به دوربینهای PoE اجازه میدهد تا با وضوح و نرخ فریم بالاتر نسبت به دوربینهای آنالوگ یا کواکسیال ویدیو ضبط کنند. علاوه بر این، سیگنالهای ویدئویی تمام دیجیتال از از دست دادن یا تخریب سیگنال که میتواند در سیستمهای هم محور رخ دهد، جلوگیری میکند. نتیجه؟ فیلم واضح تر برای تحقیقات و تعقیب قضایی. بعلاوه، دوربین های شبکه به طور قابل توجهی قابلیت های زوم دیجیتال را بهبود می بخشد و دید واضح تری از چهره ها و پلاک ها ارائه می دهد.
انعطاف پذیری
دوربین های دید در شب معمولاً با استفاده از دید در شب IR یا فناوری Starlight فیلم سیاه و سفید ضبط می کنند. خرید دوربین با دید در شب 100 فوتی IR لزوماً به این معنی نیست که می توانید جزئیات کامل را در آن فاصله مشاهده کنید. این فقط به این معنی است که دوربین می تواند نور مادون قرمز را تا این اندازه پخش کند.
دوربینهای PoE که بهعنوان دوربینهای امنیتی شبکه یا IP نیز شناخته میشوند، دستگاههای نظارتی هستند که با فناوری Power over Ethernet (PoE) یکپارچه طراحی شدهاند. PoE این دستگاه ها را قادر می سازد تا برق را دریافت کرده و داده های ویدئویی را از طریق یک کابل شبکه منتقل کنند. تلفیق قدرت و انتقال داده در یک کابل، دوربین های PoE را به انتخابی عالی برای نصب هر سیستم دوربین امنیتی تبدیل می کند.
با این حال، به دلیل محدودیت فضا و قدرت، دستگاههای NVR 32 کانال معمولا دارای سوئیچهایی با تنها 16 پورت هستند که برای اتصال از طریق یک شبکه کامپیوتری به دوربینهای اضافی نیاز دارند.
سوئیچهای خارجی معمولاً دارای مجموعهای از پورتهای PoE هستند تا برق و داده را برای دستگاههای پایانی مانند دوربینها فراهم کنند. سایر پورت ها که به عنوان پورت های “uplink” شناخته می شوند، به سایر تجهیزات شبکه مانند مودم، روتر یا سایر سوئیچ های شبکه متصل می شوند. کابل های اترنت دوربین ها را به پورت های PoE روی سوئیچ متصل می کنند. کابل های اترنت بیشتری برای اتصال سوئیچ یا سوئیچ ها به سایر تجهیزات شبکه مورد نیاز است.
به طور کلی به عنوان سیستم های امنیتی آنالوگ نامیده می شود، آنها از کابل کواکسیال استفاده می کنند و سیستم های مدرن می توانند ویدیوهای دیجیتال HD (با کیفیت بالا) ضبط کنند. این سیستمها به یک DVR (ضبطکننده ویدیوی دیجیتال) برای ضبط ویدیو به شکل دیجیتالی برای ضبط روی هارد دیسک نیاز دارند. دوربین های آنالوگ برای کار به دو کابل مجزا نیاز دارند: یکی برای انتقال ویدئو و دیگری برای برق. اگرچه کابل کواکسیال سیامی این دو را ادغام می کند، اما به دلیل جدا شدن سیم ها و منبع تغذیه جداگانه، به راحتی PoE نیست. دوربینهای آنالوگ در حالی که امروزه مورد استفاده قرار میگیرند، فاقد ویژگیهای برتر و کیفیت ویدیویی هستند که توسط دوربینهای PoE ارائه میشود.
سیستم های دوربین IP
اگر با دوربین های PoE کاملاً تازه کار هستید، ویدیوی زیر که ما تهیه کرده ایم یک نمای کلی از نحوه عملکرد دوربین های IP PoE ارائه می دهد.
سیستم دوربین امنیتی PoE چه تفاوتی با سایر سیستم های مداربسته دارد؟
سیستمهای PoE از دوربینهای IP با فناوری PoE داخلی استفاده میکنند که دوربینها را قادر میسازد برق را از همان کابل دریافت کرده و دادههای ویدیویی را از طریق همان کابل انتقال دهند. دستگاه های NVR در یک سیستم PoE معمولا دارای یک سوئیچ داخلی PoE هستند که دوربین ها به آن متصل می شوند. اگر NVR و دوربینها سازگار باشند، دوربینها بهطور خودکار روشن میشوند، وصل میشوند و در عرض چند دقیقه شروع به ضبط میکنند. دوربین های PoE اوج راحتی، قابلیت اطمینان و کیفیت در صنعت نظارت هستند.
سیستم های دوربین وای فای بی سیم
دوربین های IP اولین دوربین های امنیتی بودند که از رتبه مگاپیکسل (MP) که معمولاً با دوربین های عکاسی دیجیتال مرتبط است استفاده می کردند. امتیاز MP مطابق با وضوح ویدئویی است که یک دوربین می تواند ضبط کند. این رزولوشن سطح جزئیاتی را که دوربین میتواند ضبط کند و اثربخشی زوم دیجیتال قبل از پیکسل شدن و تار شدن تصاویر را مشخص میکند. سه رزولوشن محبوب عبارتند از: 2MP 1080P، 4MP 2K و 8MP 4K.
این سیستم ها از فناوری شبکه WiFi IP استفاده می کنند، مشابه آنچه در گوشی های هوشمند، تبلت ها و لپ تاپ ها استفاده می شود. اگرچه برخی از دوربینهای بیسیم میتوانند با باتری یا انرژی خورشیدی کار کنند، دوربینهای قابل اعتمادتر و قویتر، مانند دوربینهایی که میفروشیم، به آداپتورهای برق ویژه نیاز دارند. این بدان معناست که دوربین ها به یک پریز برق در نزدیکی خود نیاز دارند. دوربین های امنیتی وای فای زمانی بهترین عملکرد را دارند که موانع بین روتر وای فای و دوربین ها کم باشد. بسته به پروژه خاص، آنها می توانند برای سیستم های دوربین امنیتی حرفه ای یا تجاری، یا خانه ها و انبارها مناسب باشند.
سیستم دوربین امنیتی PoE چگونه کار می کند؟
با توجه به طیف گسترده ای از گزینه ها و ویژگی های موجود، انتخاب یک سیستم دوربین امنیتی PoE که به بهترین وجه نیازهای شما را برآورده می کند، می تواند چالش برانگیز باشد.
کیفیت ویدیو
فناوری PoE با ساده کردن راه اندازی سیستم های دوربین امنیتی برای خانه ها و مشاغل، صنعت نظارت را متحول کرده است. حتی کسانی که دانش فنی کمی دارند میتوانند با اجرای کابلهای اترنت یا استخدام یک متخصص، یک سیستم plug-and-play را راهاندازی کنند. کسانی که دانش شبکه و فناوری اطلاعات دارند می توانند از انعطاف پذیری و سهولت استفاده که فناوری PoE برای سیستم دوربین مبتنی بر شبکه به ارمغان می آورد، استفاده کنند.
فیلمبرداری با کیفیت بالا
برای درک کامل سیستم های دوربین PoE، دانستن انواع دیگر سیستم های امنیتی دوربین مدار بسته بسیار مهم است. این سیستم ها در نحوه اتصال دوربین ها و نوع سیم کشی آنها متفاوت است. در اینجا یک مرور مختصر از دسته بندی سیستم ها وجود دارد:
سیستم های امنیتی کواکس آنالوگ/HD
سیستمهای Plug-and-play نصب و راهاندازی یک سیستم دوربین امنیتی را ساده میکنند زیرا نیازی به تنظیم یا پیکربندی ندارند. دوربین ها به سادگی روشن می شوند و در عرض چند دقیقه پس از اتصال، ویدئو را ارسال می کنند.
از طریق یک شبکه محلی
دان استفنز یک مدیر پشتیبانی فنی در CCTV Camera World، یک توزیع کننده پیشرو دوربین های امنیتی واقع در بوفالو، نیویورک است. زمینه تخصص او در طراحی سیستم های دوربین های امنیتی حرفه ای برای مشاغل متوسط و بزرگ، مدارس و پروژه های دولتی است.
با این حال، توجه به این نکته مهم است که همه دوربینهای IP به فناوری PoE مجهز نیستند و دوربینهای بدون آن به آداپتورهای برق جداگانه نیاز دارند. این دوربینها معمولاً دوربینهای بزرگتر PTZ یا زوم موتوری هستند که نیازهای برقی دارند که PoE نمیتواند آنها را پشتیبانی کند. دوربینهای امنیتی وایفای حرفهای نیز فاقد PoE هستند و برای تغذیه به آداپتور خارجی 12 ولت DC نیاز دارند.
مزایای سیستم دوربین امنیتی PoE چیست؟
فناوری Starlight که گاهی اوقات به عنوان “دید در شب رنگی” به بازار عرضه می شود، حساسیت سنسور تصویر را به نور افزایش می دهد و به دوربین اجازه می دهد تا در حالت رنگی با نور کافی محیط باقی بماند. دوربین های Starlight معمولا دارای LED IR هستند و زمانی که نور کافی برای ماندن در حالت رنگی وجود ندارد به حالت سیاه و سفید تغییر می کنند.